Randevu Programı Kullanmanın Avantajları

Randevu Programı Kullanmanın Avantajları

Online Randevu Programı sayesinde randevularınızı her zaman ve her yerden oluşturabilirsiniz. İş yoğunluğunuzu görmek istediğinizde randevu planınıza anında ulaşabilirsiniz. Bu yazımızda randevu takip programlarının seçimini sağlarken göz önünde bulundurmanız gereken bazı ipuçlarına değineceğiz.

* Randevularınızın Takibini Kolaylıkla Yapabilirsiniz.

Kağıt kalem ile randevuları takip etmek yoğunluk arasında çok zor olabilmekte, iş yoğunluğu arasında bazen not aldığımız randevu kağıtlarını kaybedebilmekteyiz. Bu durum bazen alabileceğimiz bir işi kaybetmemize ya da çok değer verdiğimiz bir müşterimize karşı mahcup olmamıza neden olabilmektedir.

Randevularınızı atlamadan kayıt altına almak adına Online Randevu Programı kullanmak hem iş yükünüzü hafifletecek hem de işlerinizi hızlandıracaktır. Birkaç tuşa basarak randevularınızı kolayca oluşturabilir, oluşturulan randevuların takibini program üzerinden tek bir ekran yardımıyla kontrol edebilirsiniz.

* Müşteri Takibini Sağlayabilirsiniz.

Gelişen teknolojiyle birlikte randevu programlarının crm sistemiyle entegre olması en çok aranan özellikler arasında yer almaktadır. Hastalarınızı, müşterilerinizi hem daha yakından tanıyarak isteklerine cevap verebilir hem de kurmuş olduğunuz iletişim ile ilgili kayıtlara anında ulaşabilirsiniz.

Ip Santral sistemi entegrasyonu ile müşterilerinizle yapmış olduğunuz görüşmeleri kayıt altına alabilir, ihtiyaç duyduğunuz noktalarda ses kayıtlarını anında dinleyerek tüm detaylara hakim olabilirsiniz. İş yoğunluğunuz arasında tek bir noktayı bile atlamadan müşterilerinizle olan ilişki süreçlerinizi (istek, öneri, şikayet) kolaylıkla yönetebilirsiniz. İletişimle ilgili olan analizler sonucunda gerekli önemleri alarak firmanıza değer katabilirsiniz.

* Randevu Atamalarınızı Pratik Bir Şekilde Gerçekleştirebilirsiniz.

Programın içerisinde yer alan birçok modülden “Randevu Ataması” özelliği sayesinde anında randevu oluşturabilirsiniz. Pratik randevu atama sistemi sayesinde birkaç saniyede randevuyu oluşturarak iş yükünüzü hafifletebilirsiniz. Zamandan kazanarak diğer işlerinize odaklanabilirsiniz.

* Tüm Cihazlardan Randevu Takibinizi Yönetebilirsiniz.

İster bilgisayar başındayken randevunuzu oluşturabilir, isterseniz tablet ya da telefon yardımıyla randevunuzu oluşturabilirsiniz. Randevu programının bu pratik özelliği ile iş yerinizde olmanıza gerek kalmadan işlerinizi takip edebilirsiniz.

Android ve IOS uygulamalarının pratik arayüzü sayesinde randevu takviminizi anlık olarak kontrol edebilirsiniz. Randevu planındaki boşluğunuza göre yeni randevu saatleri belirleyebilirsiniz.

* Hastalarınızı Otomatik Sms Sistemi İle Bilgilendirebilirsiniz.

Randevu programı sayesinde oluşturmuş olduğunuz randevular üzerinden hastalarınıza randevu ile ilgili bilgilendirme mesajı gönderebilirsiniz. Programın “Otomatik Sms Gönderme” özelliği sayesinde randevusu olan hastaların kontrolü sağlanarak, randevusu kesinleşen hastalara randevudan 1 gün önce, saat 3 ile 4 aralığında randevu hatırlatma smsi ulaşır.

Otomatik sms bilgilendirme sistemi ile hastalar randevularının saati, randevularının nerede gerçekleşeceği ile ilgili ayrıntılı olarak bilgilendirilmiş olurlar. Bu bilgilendirme sayesinde hastalar randevu takiplerini kolaylıkla sağlayabilirler.

Müşterilerimizin Değerli Yorumları